Dezavantajele transmisiei hidrostatice

Autor: Judy Howell
Data Creației: 1 Iulie 2021
Data Actualizării: 1 Iulie 2024
Anonim
Grounding (Earthing) Systems
Video: Grounding (Earthing) Systems

Conţinut


Transmisia hidrostatică (HST) este un tip de sistem de transmisie continuă variabilă (CVT). Sarcina sa de bază este preluarea puterii de rotație din sistemul de ardere și transferul acestei energii într-o sarcină care are caracteristici predefinite. Sistemele HST includ o pompă de deplasare variabilă și un motor cu deplasare fixă ​​conectat printr-o serie de ansambluri de furtun. HST reglează factori precum viteza, puterea și cuplul și direcția de direcție. O transmisie hidrostatică folosește puterea hidraulică. Există mai multe dezavantaje ale unui astfel de sistem.

Prea responsive

Vehiculele cu transmisie hidrostatică au fost conduse cu viteză și accelerație extremă. Presiunea ușoară pe pedală poate propulsa vehiculul înainte necontrolat. Chiar și o ușoară incalcare a calculului poate duce la pierderea cuplului și la balansarea vehiculului. Acest lucru face ca HST să fie o alegere extrem de limitată. Se utilizează numai pe vehicule, cum ar fi tractoare.


ineficace

HST nu este cunoscut pentru eficiența motorului. Conform Fluid Power Journal, eficiența sa este cu 20% mai mică decât transmisiile cu angrenaje glisante. Vehiculele cu eficiență mai mică tind să aibă o durată de viață redusă. Eficiență mai mică înseamnă o încărcare mai mare a motorului, costuri de întreținere mai mari și uzură mai mare. Unitățile de pompare și motoare ale transmisiilor hidrostatice sunt, de asemenea, predispuse la deteriorarea frecventă.

scump

Vehiculele cu HST sunt niște uleiuri de petrol. Atunci când motoarele nu sunt lubrifiate corespunzător, pot apărea probleme de întreținere, astfel încât sunt necesare schimbări frecvente ale uleiului. Acest lucru face ca vehiculele cu transmisii hidrostatice să fie costisitoare de rulat.

Elite R50 ete unul dintre modelele cele mai vizibile și cele mai obișnuite din linia de cutere Honda și a fot produ între 1988 și 2001. Motorul monocilindric în doi timpi de 49cc R50 de 49cc...

Unitatea de pupa Mercruier Alpha One interfață cu motorul bărcilor pentru a ajuta rularea bărcii. Unitatea ete compatibilă cu o varietate de motoare, de până la 300 CP. Excelează cu rotiri ale a...

Posturi Fascinante